Hogyan kell használni a pénisznövelő pumpát

Először is nézzük meg az igazságot és a mítoszokat a pénisz pompával történő megnagyobbításáról.

pénisz pumpa

1. mítosz. Minél nagyobb a fasz, annál nagyobb az öröm.

A női hüvely úgy van elrendezve, hogy az idegvégződések főleg a bejárat első harmadában összpontosulnak, hiszen a természet ennek ellenére felkészítette a nőket a szülésre, és ha a hüvely végig érzékeny lenne, a szülés elviselhetetlen gyötrelembe fajulna. Ez pedig azt jelenti, hogy ahhoz, hogy hölgye kedvében járjon, meglehetősen szerény méltósággal kell rendelkeznie. A 20 cm-nél hosszabb pénisz több problémát okoz, mint élvezetet, itt állandóan traumatikus hatása lesz a méhnek, és természetesen le kell mondania az anális szex örömeiről. Ami az ellenkező helyzetet illeti, csak a 8 cm-nél kisebb pénisz erekciós állapotban tekinthető a normától való eltérésnek.

2. mítosz. A pénisz "nyújtható"

Ha a primitív törzsek még mindig visszahúzzák fülüket és ajkukat, akkor természetesen senki sem törődik azzal, hogy hasonlót tegyen a mi péniszünkön.

Élettani szempontból ez abszolút nonszensz, szóval nem szabad olyanná válni, mint a tanulatlan vademberek, és egy működő szervből inaktív spagettit csinálni. A "húzás" egyetlen módja segíthet, ha erekcióban, több hónapon keresztül, naponta 20 percig végezzük, aminek következtében a pénisz barlangos testei intenzívebben telnek meg vérrel, és a hossza 1-el megnőhet. -1, 5 cm. De ugyanez a hatás akkor érhető el, ha normális, gyakori nemi életet élsz - és ez a módszer jobb, mint valami késleltetés. Nem szabad hallgatni azokra a taoista technikákra, amelyek azt mondják, hogy az erekciót több órán át kell tartani rángatás és más rögtönzött módszerek segítségével - ez negatívan befolyásolja a véráramlást, és torlódások forrása lehet, ami végül utazásba fog fajulni. az orvoshoz. Mindenféle meditációs módszer hatékonysága is hagy kívánnivalót maga után, és ha a hossza növekszik, akkor csak a fantáziáiban.

Jelenleg az egyetlen igazán hatékony módja a pénisz meghosszabbításának, de ez sebészeti beavatkozást igényel, és meglehetősen hosszú a végrehajtás - „mobilizáció".

3. mítosz. Speciális gyakorlatokkal vastagabbá teheti péniszét.

Az átmérő növelésének módszereit illetően itt több módszert is feltaláltak, de ezek hatékonysága eltérő. Az első módszer a zsírszövet átültetése olyan helyekről, ahol feleslegben van, olyan helyre, ahol hiányzik, vagyis a péniszre. A hatékonyság rendkívül alacsony, mert ha a zsírsejtek nem kapnak további táplálékot, akkor nagyon gyorsan feloldódnak, és legfeljebb egy hétig élvezheti a régóta várt mennyiséget. A második módja a szilikon feltöltése zsír helyett. Eleinte a változások örömet okoznak a boldog tulajdonosnak, de idővel a gravitáció hatására a gél lefolyik az alapra, és problémák forrásává válik.

És mi van valójában

A műtéten kívül az egyetlen lehetőség a hosszabbító. Hatása a nyújtás elvén alapul, amelyet aktívan használnak a szövetek bővítésére a plasztikai sebészetben. A hatás tartós. Az extender használata külön cikk témája. Csak annyit teszünk, hogy 3-6 hónap alatt lehet eredményt elérni, korábban nem.

Alkalmazási mód

Az eljárás megkezdése előtt a pénisznagyobbító pumpát alaposan le kell mosni szappannal és vízzel, vagy fertőtlenítő szerekkel kell kezelni. Szigorúan tilos forrásban lévő vízzel leönteni, alkohollal és hidrogén-peroxiddal kezelni. A hatás fokozása érdekében a pénisz speciális krémekkel történő előzetes kenése javasolt. Ez növeli a helyi véráramlást. A kenőanyagok a készülék aljára is felvihetők. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni, hogy a zsír alapú kenőanyagok vagy a vazelint tartalmazó kenőanyagok tönkretehetik a készülék anyagát.

Egy bizonyos műveletsort kell követni:

 • A péniszt a lombik üregébe helyezzük, majd szorosan a testhez nyomjuk.
 • Ellenőrizzük a lombikon lévő lyuk összenyomásának sűrűségét, speciális légszelep esetén pedig a záródás sűrűségét.
 • Miután egy kézzel tartja a készüléket, a második megnyomja a körtét vagy a dugattyút. Ennek eredményeként levegőt pumpálnak ki, ami lehetővé teszi a pénisz összenyomását a ritka légkör miatt. Mindez a pénisz vérellátásához vezet.
 • Körülbelül 30 másodperc elteltével (a pénisz enyhe kivörösödése és az erekció észrevehető lesz) a negatív nyomás megszűnik, ha levegőt engednek be a készülékbe. Ehhez nyomja meg a körte közelében található szelepet (egyes modelleknél elegendő kinyitni a szivattyúban lévő lyukat, amelyet az eljárás során ujjal zárnak).
 • Az erekció gyengülésének mezőjében ismételten meg kell ismételni a fenti lépéseket.
 • A legnagyobb erekció elérésének pillanatában egy merevedési gyűrűt helyeznek a pénisz tövére. Ezt azért teszik, hogy megakadályozzák a vér gyors kiáramlását a péniszből, és így tartsák egyenesen.
 • A gyakorlatok befejezése után az eszközt meleg vízzel és szappannal vagy más fertőtlenítőszerrel is le kell mosni az intim higiénia érdekében. Ezután le kell törölni és szobahőmérsékleten szárítani kell.

A fenti utasítások és ajánlások betartásával egy vákuumszivattyú segítségével néhány hónap elteltével a pénisz 2-3 cm-rel növelhető.

Mi az a vákuumszivattyú?

A vákuumszivattyút eredetileg az erekciós zavarok leküzdésére hozták létre. A pénisz megnagyobbodása mellékhatás volt. Milyen elven működik ez a készülék?

A vákuumszivattyú egy átlátszó henger, egy lombik, amelynek bemenete van, de nincs kimenete. Pontosabban van egy kijárat, de ez egy kis lyuk, amihez egy tömlő csatlakozik. Egy vékony tömlőt viszont egy szivattyúhoz erősítenek a levegő kiszivattyúzására a lombikból. A pumpát gyakran egy olcsó kézi körte képviseli, mint például a szexboltok olcsó pumpáiban. A drága szivattyúkon egy speciális, nyomásmérővel ellátott pisztolyszivattyú van felszerelve a lombik nyomásának ellenőrzésére.

A működés elve egyszerű:

 1. A pénisz a lombikba kerül.
 2. A lombikot szorosan a szeméremre nyomják.
 3. A levegőt kézi pumpával szívják ki a lombikból. A lombikban negatív nyomás keletkezik, vagy ahogy mondani szokás, vákuum. Ennek eredményeként a barlangos testek megtelnek vérrel, ami mesterséges erekciót okoz.

A pumpálás után a tag egy ideig fenntartja az erekciót, ami a Viagra vagy az erekciós gyűrű kategóriájából származó pénzeszközök felhasználásával együtt lehetővé teszi a szexuális kapcsolatot.

A vákuumszivattyúkat használók azonban észrevették, hogy a szivattyúzás után a tag a szokásosnál masszívabbnak tűnik. Mint később kiderült, a vákuumszivattyú használata növelte a pénisz méretét, de nem sokáig: a nap végére a pénisz mindig felvette korábbi méretét. Miután ezt megtudták, a szexuális eszközök eladói elkezdték árulni a vákuumszivattyút, mint a pénisz növelésére szolgáló eszközt. Így nyerte el népszerűségét a vákuumszivattyú.

A pénisz megnagyobbodásának mechanizmusai pumpálás közben

Ideiglenes növekedés

Mi okozza a szivattyúzás átmeneti növekedését?

 • Mechanizmus 1. Hosszan tartó (a készletek idejéről a cikkben később megtudhatod) pumpálással megfeszülnek a pénisz tunikájában lévő elasztinszálak. Ez lehetővé teszi, hogy a barlangos testek több vért tartsanak magukban, ezáltal növelve a pénisz kerületét. Néhány óra elteltével, amikor az elasztinszálak ismét felveszik korábbi hosszukat, a pénisz kerülete visszatér a megszokott normájához.
 • 2. mechanizmus. A pénisz-megnagyobbodás második mechanizmusa a nyirokáramlás. A pumpálás során nemcsak sok vér áramlik a péniszbe, hanem nyirok is. A bőr alatt (a fitymában) koncentrálódik, ami a pumpálás befejezése után az úgynevezett "fánk" hatását váltja ki. Az első pumpás órákon a nyirok erősebben eláraszt. Később a pumpálás során a nyirok mennyisége jelentősen csökken. Általában a nyirok nem veszélyes, és nem negatív jel. Ezenkívül néhány órával az óra után a nyirok a nyirokcsatornákon keresztül elhagyja a péniszét, és minden visszatér a normális kerékvágásba. Ha lehetséges, ügyeljen arra, hogy a nyirok mennyisége ne legyen túlzott.

Állandóan növekszik

A tartós növekedéshez a szivattyú használatát kézi gyakorlatokkal kell kombinálni. Ezután speciális szivattyúzási módokkal lehetővé válik a tunika nyújtása, és a következő ciklusban a barlangok „szivattyúzása". Ezen feladatok mindegyikével, hozzáértő megközelítéssel, a vákuumszivattyú sikeresen megbirkózik.

A vákuumszivattyú használható önálló készülékként, vagy kombinálható a fő kézi programmal. A második lehetőség előnyösebb.

A pumpát manuális gyakorlatokkal együtt használva sokkal nagyobb eredményt érhet el a frekvenciaváltó növelésével. Így a vákuumszivattyú segítségével a pénisz hosszát és kerületét is meg lehet növelni.

A szivattyúzás típusai

Csomagolás

A csomagolás egy pompás mód a tunika nyújtásához. A csomagoláshoz olyan keskeny lombik szükséges, amelyben a felálló elem nem tud szélességében megduzzadni, így a vákuum ereje hosszában húzza. Ez a módszer lehetővé teszi a pénisz hosszának növelését, valamint a tunika nyújtását.

Klasszikus pumpálás

A klasszikus szivattyúzás széles lombikban való szivattyúzás. A vákuum ereje egy ilyen lombikban azt okozza, hogy a tag szélességében megduzzad, és az üregeket a határig megtölti vérrel. Feszített tunikával ez a pumpálási módszer segít hatékonyan növelni a pénisz kerületét.

A vákuumszivattyúval végzett munka biztonsági szabályai

A vákuumszivattyú meglehetősen hatékony eszköz a pénisz bővítésére. Meggondolatlan használat esetén azonban csak sérüléseket és a pénisz elsötétülését okozhatja. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a cikket a készülék használata előtt.

Semmilyen körülmények között ne sértse meg az alábbi szabályokat:

 1. Ha fájdalmat érez, azonnal hagyja abba a pumpálást. Tudja meg, mi okozza a fájdalmat. Ha az ok sérülés volt, a következő kezelés előtt várja meg a teljes gyógyulást. Ha a fájdalom oka például a bőr becsípődése volt, meg kell oldani a problémát, és folytatni kell a pumpálást.
 2. Soha ne rohanjon. Ne hozza fájdalommal a pumpálást! Növelje a nyomást (pontosabban csökkentse, mert vákuum keletkezik a lombikban) simán, hétről hétre. A növekedés titka nem az őrült terhelésekben, hanem a folyamatos hozzáértő edzésekben rejlik.
 3. Semmilyen körülmények között ne lépje túl a szivattyúzási ciklusonkénti 40 percet! Egy óra az időkorlát kis terhelésnél. Ekkor már lassan közelednie kell. Hosszan tartó vákuum hatására a vér megszűnik szabadon keringeni a péniszben, aminek következtében a pénisz sejtjei elhalnak. Az alábbiakban a szivattyúzás fejlődéséről fogok beszélni.
 4. Ne pumpáljon túl gyakran. A pumpálás nagyon kellemes dolog: a pumpában lévő tag lenyűgöző méretűre duzzad, amit jó látni. Azonban nem kell naponta 3-szor szivattyúzni. A cél a pénisz megnagyobbítása, nem pedig az átmeneti hatás gyönyörködtetése. A túl gyakori edzés gátolja a növekedést. Ezért kövesse az edzéstervet, amelyről a cikk későbbi részében fog tudni.

Vákuumszivattyús képzési program

Vegyünk két képzési programot:

 1. Az első program a pénisz albugineájának nyújtását célozza.
 2. A második program a barlangok "pumpálására" irányul.

Mindkét programhoz két-két különböző lombik szükséges. A levegő kiszivattyúzására szolgáló tömlő és szivattyú univerzális minden lombikhoz. Az első típusú képzéshez keskeny csomagoló szükséges. Hogyan válasszuk ki a lombik méretét a pénisz mérete alapján, a "Hogyan válasszunk vákuumszivattyút" című cikkben leírtam.

Protein membrán nyújtó program (hossz)

A csomagoláshoz használt lombik legyen elég keskeny: az erekciós pénisz nem duzzad meg szélességében a csomagolás során, a lombik falai korlátozzák a tágulást, helyette a pénisz hosszában megnyúlik.

Korábbi cikkekben már leírtam sok pontot, amelyeket mindig elolvashat a menquestions. ru webhely "A IF növelése" szakaszában.

Tréning program:

 1. Herék masszázs - 5 perc.
 2. Gőzmelegítés - 10-15 perc.
 3. Könnyű egyenes nyújtások minden irányban - 10-15 perc.
 4. Nagy feszültségű kötél - 10 perc.
 5. Kötél vagy A-sztreccs (ahogy jobban tetszik). Ide beépítheti a fordított tolóerőt, valamint a tagon való ülést is.
 6. Light jelq - 50 ismétlés. A pumpálás megkezdése előtt fel kell készítenie a péniszt a pumpálásra. Jelq tökéletes erre a célra. Száraz vagy nedves jelq, amelyik a legjobban megfelel Önnek.
 7. Csomagolás. Most részletesen leírjuk, hogyan történik a szivattyúzás.

Csomagolási eljárás

Hozd el a pénisz 80-90%-os erekcióját, kend be krémmel vagy folyékony vazelinnel, majd helyezd be a lombikba, és erősen nyomd a szeméremre. Lehetőleg ne kerüljön a vazelin a herezacskóba, különben az is beszívódik a lombikba. Ha ez megtörténik, ne tűrje: vegye ki a lombikot, törölje szárazra a herezacskót egy szalvétával, és helyezze vissza a péniszt a lombikba. Ha a súrlódás megakadályozza a nyújtást, kenje be magát a lombik belsejét csúszó krém-olajjal. A csúszásnak 100%-osnak kell lennie.

A jó minőségű szivattyúkon van egy nyomásmérő, ez jelzi a szivattyúban lévő nyomást. Az optimális nyomásmutatókat nem tudom megadni, mert valaki számára 4 egység kézzelfogható terhelésnek tűnik, míg a másik nem fog érezni semmit. A nyomást más okból is figyelnie kell: tudnia kell, hogy melyik pontnál indult el, hogy ezután simán növelje a terhelést, és ne menjen túl messzire.

A lombikban lévő elem teljes hosszában megnyúlik. Kövesd az érzéseidet. Fájdalom esetén állítsa le a készüléket.

Edzőkészletek

Pihenjen a sorozatok között 3-5 percet. Ekkor könnyű nyújtás végezhető. A következő sorozat előtt állítsa be ismét a pénisz 80-90%-os erekcióját.

 • Első szett. Az első készletet enyhe terhelés mellett töltse: ne próbálja meg az összes levegőt kiszivattyúzni, hogy a pénisz maximálisan megnyúljon. Ha először gesztikulálni kezd, az leállítja a növekedést. Mindennek megvan a maga ideje. Végezzen könnyű gyakorlatokat 10 percig.
 • Második szett. A következő sorozatban egy kicsit növelheti a nyomást. Itt jön jól a nyomásmérő: nézd meg a mérőt, és emeld meg egy kicsit a nyomást. Szintén hagyjon 10-15 percet a második sorozathoz.
 • Harmadik szett. A harmadik sorozatnál ne növelje a nyomást, hanem növelje az időt 20 percre. Jól kell érezned magad az egész sorozat alatt. Nincs fájdalom!

Szettek után

Csomagolás után ismét könnyű jelq, szó szerint 30-50 könnyű ismétlés. Ne próbálj full kemény jelqet csinálni, mint egy érrendszeri programon. Ebben az esetben a vérkeringés fokozásához jelqre van szüksége, mivel pumpálás közben a vér stagnál a péniszben.

Ezután végezzen közepes erősségű egyenes húzásokat 5-10 percig.

Mérje meg a BPFSL paramétert edzés előtt és után. Ha edzés után WUP van, akkor mindent jól csinálsz. Ha nem, olvassa el újra figyelmesen a cikkeket, és elemezze edzéseit.

A terhelés növelése

És most egy kicsit többet a terhelés növeléséről. Egész héten ne lépje túl a megadott terhelést. Az első sorozat könnyű, 10 perc, a második sorozat enyhén megnövelt terhelésű és szintén 10-15 perc, a harmadik sorozat azonos nyomáson 20 perc. Egy hét múlva enyhén, csak egy kicsit növelje meg az első sorozat terhelését, ezért a második sorozat még nagyobb terhelésű lesz, a harmadik sorozat ugyanolyan nyomáson, de már 20 perccel. A séma egyszerű.

Tehát hétről hétre fokozatosan növelje a terhelést. Ez segít a legjobb eredmények elérésében. Néhány hét múlva, amikor tapasztalatot szerez, növelje a sorozatok időtartamát 15 percre az első sorozatnál, 20 percre a másodiknál és 25 percre a harmadiknál.

Kellő tapasztalat birtokában az általam felhozott példák alapján frissítheti és módosíthatja edzésprogramját.

Folytassa a tunika nyújtását, amíg a BPFSL és a BPEL közötti különbséget 2 cm-re vagy annál nagyobbra nem növeli, majd folytassa az érrendszeri ciklussal. Ha azonban elolvasta az összes korábbi cikket, és helyesen tette, akkor ezt már tudja.

Érrendszeri program pumpával

A gyakorlatok listája:

 1. Herék masszázs - 5 perc.
 2. Gőzmelegítés - 10-15 perc.
 3. Közvetlen vonóerő közepes erősségű - 5 perc.
 4. Jelq - 100 ismétlés.
 5. Felálló fürtök - 10 perc.
 6. Félig felálló tagon ülve - 10 perc.
 7. Szivattyúzási munkamenet.

A magatartás rendje

Az érciklus pumpálása pontosan megegyezik a tunika nyújtás ciklusával, azzal az egyetlen kivétellel, hogy ebben az esetben a lombik széles, nem keskeny, és a pénisz szélességében felfújódik. A munkamenet ideje és a terhelés növelésének elve teljesen megegyezik. Mindig újraolvashatja weboldalunk összes cikkét.

A sorozatok között végezzen fekvőtámaszokat. 10-15 lökés a sorozatok között elég lesz. A vákuumszivattyú és a lyukasztók kombinációja néhány fantasztikus VUP-t eredményez. Óvatosan végezze el a lyukasztást. Ha úgy érzi, hogy túl nagy a terhelés, lassítson és rövidítse le az edzést.

Végül csináljon egy könnyű jelq-t, hogy beindítsa a keringését.

Az edzésnek vége. Az edzés végén kenje be a hímvesszőt mentőkenőccsel zúzódások és zúzódások vagy ezzel egyenértékű kenőccsel. Menetrend 2/1 vagy 3/1.

Ennek a programnak a segítségével a tunika nyújtás ciklusa után havonta 0, 5 cm-rel tudtam növelni a pénisz kerületét. Jó eredmény volt! Aztán a növekedés lelassult, utána visszaváltottam a tunika nyújtási ciklusára.

Legyen figyelmes a nemi szervére. Ha úgy érzi, hogy a tag nem áll készen egy ilyen terhelésre, vagy nem tért magához, pihenjen.

Az edzés hatékonyságának nyomon követéséhez megmérheti a pénisz kerületét edzés előtt és közben. Meg kell azonban próbálni megmérni, mielőtt a tag megtelik nyirokkal. A nyirok által megnagyobbodott kerület nem érint bennünket. Tiszta WUP-ra van szükségünk. És minél nagyobb a különbség a mérések között az elején és az edzés közben, annál jobb. Ha hétről hétre nő a különbség, akkor jó úton halad.

Pár fontos szempont

Most nézzünk meg néhány fontos pontot a klasszikus szivattyúzásban.

1. pillanat - kézi gyakorlatok + pumpa

A vákuumszivattyú nagyszerű kiegészítője a fő edzésprogramnak, és fokozza az edzés hatását. Ne váltson át a szivattyú egyszeri használatára – ez rossz döntés lesz.

2. pillanat - nyirok

A pumpával végzett gyakorlatok során a hímtagot erősen „elönti" a nyirok. A nyirok első edzései több is lehetnek, több alkalom után „elönt" már nem annyira.

Ha sok a nyirok, akkor a készletet két szakaszra oszthatja, 30 másodperces szünettel a szakaszok között.

A nagy mennyiségű nyirok megelőzése érdekében az óvszerben történő pumpálás lehetővé teszi. Igen, ne lepődj meg. Az óvszerben a bőrt szorosan összenyomják, ami megakadályozza, hogy a nyirok összegyűljön alatta. Ez nem befolyásolja az edzés általános hatékonyságát.

3. pillanat - gyógyító krémek

Az edzés végén gyógyító krémet kell használni. Ez elősegíti a vörös pöttyök gyors gyógyulását és megakadályozza a pénisz sötétedését.

4. pillanat - vér pumpálás közben

A megnövelt terhelés melletti edzés során néhány apró vércsepp kijöhet a húgycsőből. Ennek oka a húgycső ereinek károsodása. Ebben az esetben azonnal fejezze be az ülést, és adjon magának két hét pihenőt. A többi alatt igya meg az "Ascorutin" gyógyszert az erek erősítésére vagy egy bizonyított analógra. E vitamint is kell szedni.

Két hét pihenés után folytassa az edzést, de fokozatosan kezdje el: két hét könnyű edzés után térjen vissza a teljes edzéshez.

5. pillanat – szex edzés után

Edzés után ne szexeljen vagy maszturbáljon. Pihenje meg magát és a tagját. Szexelj legközelebb.

6. pillanat - a bőr sötétedése

Aktív klasszikus pumpálással a pénisz bőre kissé elsötétülhet. Ez akkor fordul elő, ha nem tartják be a programban általam leírt feltételeket: bemelegítés, megfelelő terhelés, edzés utáni krémek használata. Mindenesetre a sötétedés nem fájdalmas jel. A sötétítési mechanizmust a korábbi cikkekben leírtam.

Búcsúzó szavak és kívánságok

Nem lehetett nem észrevenni, hogy a leírt edzések időtartama meghaladja az egy órát. Igen, elég hosszú, de ebben a szakaszban szükséges. Egy kezdő növekedése után, az első centiméterek után egyre nehezebb nagyobb növekedést elérni. A pénisz alkalmazkodik a terhelésekhez, így az edzés is nehezebbé válik. De ne csüggedj, minden a te kezedben van! Aki akar, az eléri. Senki nem ígérte, hogy könnyű lesz. Türelmet barátok és növekedés!