A használat tapasztalata Gigant

Henry, Budapest, Gigant Gel Experience

termékfotó, alkalmazási élmény

A Gigant természetes összetételével hívta fel a figyelmemet: arginin, csigaolaj, guarana, cink. Mindezek az alkatrészek biztonságos és hatékony eredményt nyújtanak.

Azok a férfiak, akik gyakran szenvednek szexuális problémáktól, mielőtt gélt vásárolnának, részletes információkat szeretnének találni a gél hatékonyságáról és a mellékhatásokról. Rámutatnak, hogy a Gigant Penis Enlargement Gel számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik:

A felhasználók tökéletesen tolerálják, mivel teljesen természetes összetételű. Alkoholos italokhoz jól passzol. Az első eredmények már a használat 3. napján láthatók. Az eszköz a valóságban aktív.

Gyermekkorom óta átlagos péniszmérettel rendelkezem. A feleségem gyakran viccelődik velem, hogy van egy kicsi, gyakran haragudtam és sértődtem meg, de nem mutattam meg. Egy nap hazajöttem és online voltam. A helyszínen láttam a csodakrém Gigant. A gyártó műtét nélkül garantálta a pénisz hatékony megnagyobbodását. Nem hittem, hogy ez létezik, mert azt gondoltam, hogy irreális a pénisz műtét nélküli nagyítása. De mégis úgy döntöttem, hogy megveszem, hirtelen minden rendben lesz, és a feleségem abbahagyja a viccelődést.

A Gigant megszerzése

Felkerestem a gyártó hivatalos webhelyét, sok pozitív véleményt olvastam. Kitöltöttem egy kérdőívet és rendeltem egy gélt. A hívás után a menedzser telefonált, megerősítette a megrendelést, azt mondta, hogy az osztályom postájára pár nap múlva lesz a szállítás. A gél időben megérkezett.

Termékáttekintés és gél eredmények

Tapasztalat a Henry's Budapest géljéről

A csatolt kommentár részletesen ismerteti az eszköz használatát. Az utasításokat követve kezdtem el használni a gélt. Egy hét jelentkezés után elégedett voltam. Már a második héten 4 cm-rel nőtt a pénisz. A harmadik héten 1 cm-rel nőtt. Ezt követően úgy döntöttem, hogy abbahagyom a használatát, és élvezem a szexet szeretett nőmmel. Az eredmény pozitív: az intimitás minősége a legmagasabb szinten van, a feleségem pedig abbahagyta a viccelődést és elkezdett többet kérni.

Alkalmazásakor a gél kissé lehűl, ami további irritációt okoz és fokozza az erekciót. Ugyanez a hidegség kissé csökkenti az érzékenységet, hozzájárulva a szex időtartamának növekedéséhez. Elégedett vagyok az eredménnyel, a feleségem pedig kétszeresen boldog.