Hogyan lehet megnövelni egy tinédzser péniszét - biztonságos és hatékony módszerek

A serdülőkor az az időszak, amikor az ember elkezd odafigyelni testére és annak hiányosságaira.

A fiúk pubertása 12-13 éves korban kezdődik, legfeljebb 20 éves intervallumban egy srác figyelheti, hogyan nő a pénisz.

Fontos szakasz minden férfi életében

a pénisz méretével kapcsolatos problémák serdülőkorban

A nemi szervek méretének növekedése mellett más fontos hormonális változások is fellépnek:

 • fokozott szőrnövekedés az ágyék területén és az arcon;
 • a herezacskó lekerekítése;
 • a pénisz hosszának és vastagságának változása;
 • fityma kialakulása.

A fejlesztés ebben a formában fontos folyamat. A szülőknek nyomon kell követniük az ilyen változásokat.

Ha egy tinédzsernek nincs haja, vagy nem „törik a hangja", akkor hormonális kudarcról beszélünk, a tesztoszteron nem termelődik kellő mennyiségben. A probléma figyelmen kívül hagyása a jövőben kóros problémákkal jár.

A pénisz vastagságának és hosszának normái egy tinédzserben

A pénisz mérete az erősebb nemnél felnőttkorban eltérő lehet. Fiatal korban a pénisz hossza és szélessége minden gyermeknél megközelítőleg azonos. A pénisz átlagos adatai az erekció során megegyeznek a következő mutatókkal (hossz, átmérő, adatok centiméterben vannak megadva):

A tinédzserek péniszének vastagságára és hosszára vonatkozó normák
 • 12 éves - 10-11 és 7, 5;
 • 13-14 éves korig - 12-14, 8, 5-10, 5;
 • 15-16 évesek - 15-17, 11-12.

Tizenhét évesen a serdülők észrevehetik, hogy a szerv 0, 5-1, 2 cm-rel rövidül.Ez az átmérő növekedésének köszönhető. Sok szakértő úgy véli, hogy 17-19 évesen még mindig befolyásolhatja a pénisz méretét.

Mi befolyásolja a pénisz méretét serdülőknél

A méreteket számos tényező befolyásolja:

 1. Genetika- az anyaméhbe fektetik. Ha a gyermek apja nem szexuális óriás, akkor a fiútól nem várható el, hogy rövidnadrágban jelentős apparátussal rendelkezzen.
 2. Az ökológia negatívan befolyásolja a pénisz növekedésétÖkológia- a statisztikák szerint a gyárak és a káros vegyi összetevőket a légkörbe kibocsátó gyárak közelében élő srácok péniszmérete 0, 5-3 cm-rel kisebb, mint a délen és más környezetbarát területeken élő fiúké.
 3. Sérülés az ágyék területén- ez semmiképpen nem nyilvánulhat meg, amíg a gyerek kertbe megy, pubertáskor minden észrevehetővé válik.
 4. Az endokrin rendszer betegségei- ebben az esetben egy tinédzsernek ki kell választania a megfelelő kezelést annak érdekében, hogy a jövőben elkerülje a férfiak egészségével kapcsolatos problémákat.
 5. Növekedés– A magas fiúknak lehet hosszabb a pénisze, de kisebb az átmérője. A 163-nál nem magasabb serdülőknél a pénisz vastag és rövid.
 6. egészséges táplálék a pénisz növekedéséhezEgészséges táplálkozás - az erősebb nem fiatal képviselőjének étrendjének teljesnek kell lennie. A termék hiánya befolyásolja a gyermek általános fizikai fejlődését és reproduktív szerveit.
 7. Rossz szokások- Sajnos a dohányzással és az alkohollal való visszaélés szükségszerűen befolyásolja a pénisz növekedését. Ha egy fiú 14 évesen kezd dohányozni, akkor 17 évesen láthatja, hogy a pénisz 0, 7-2, 5 cm-rel kisebb az átlagos méretnél.
konzultáljon orvosával a pénisz megnagyobbodásáról

A szakértők úgy vélik, hogy a szülők kötelesek figyelemmel kísérni, hogyan fejlődik egy tinédzser teste.A kisfiúkat rendszeresen el kell vinni a sebészhez, aki időben észleli a patológiát.

Minél hamarabb észlelik a problémát, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy a srác a jövőben nem találkozik olyan problémákkal, mint a pénisz működési zavara vagy szexuális komplexusok.

Hogyan lehet megnövelni egy tinédzser péniszét: népszerű módszerek

A gyógyszergyárak aktívan támogatják azokat az alapokat, amelyek lehetővé teszik a pénisz 2-4 cm-rel történő növelését. Az átmérő is állítható. Természetesen ezek a gyógyszerek átmenetiek.

Természetes körülmények között a pénisz csak 21 éves korig nő. Ez a tény megállapítást nyert, ha nem hat a szervre drogokkal vagy nem végez gyakorlatokat, akkor nem remélheti, hogy rövidnadrágban megjelenik egy apparátus, mint egy felnőttfilm sztárja. Ennek a szakmának a képviselői előszeretettel használnak zseléket és különféle spray-ket, amelyek növelik a véráramlást az ágyék területén, és ennek köszönhetően a pénisz megnövekszik. Fiatal korban az ilyen kísérletek tilosak.

A tinédzserek a következő eljárásokkal meghosszabbíthatják a péniszt:

 • nyomáskülönbség miatt működő szivattyúk;
 • pénisz pumpaA hosszabbítók népszerű eszközök, amelyek az ókorban jelentek meg. Természetesen akkoriban egyszerűnek tűntek, de a lényeg megmaradt - az erőltetett nyújtás miatt megnyúlik;
 • fizikai gyakorlatok - vannak olyan képzések, amelyek lehetővé teszik a nemi szervek méretének beállítását;
 • a maszturbáció ellentmondásos módszer, mivel a szexológusok úgy vélik, hogy serdülőkorban az önkielégítés a jövőben problémákat okozhat. Ez a módszer olyan férfiak számára alkalmas, akik rendszeresen szexuális kapcsolatban állnak nőkkel.

Ezekkel a technikákkal serdülőkorban 0, 5-3 cm-rel megnövelheti a pénisz méretét, néha ez a távolság nem elegendő ahhoz, hogy a férfiak igazi szupermennek érezzék magukat a hálószobában.

Extender és szivattyúk

orvos által felírt péniszbővítésre

Egy tinédzsernek nem kell sokat gondolkodnia a pénisz kis méretén. Természetesen, ha a pénisz az átlagosnál kisebb, akkor szakemberhez kell fordulni. Tizenhét éves kortól bevethet néhány módszert, amelyek segítségével a jövőben magabiztosan böjtölhet egy hölggyel.

Az expander olyan eszköz, amely a szervet a szöveteinek nyújtásával megnagyobbítja.Ha rendszeresen viseli, kiválthatja a bőrsejtek szaporodását, ez hozzájárul a hosszban és szélességben való nyúláshoz.

A készüléket naponta 6-8 órán keresztül rögzítik, még nyilvános helyeken is járni kell vele. A rendszer elrejtéséhez széles nadrágot és fehérneműt kell viselnie. Az eredmény egy hónapos használat után észrevehető lesz. A fiatalok bőre jobban alkalmazkodik a nyújtáshoz.

a péniszbővítéshez használt vákuumszivattyúk áttekintése

A szivattyúk átmeneti eredményeket adnak. A szakértők azonban azt mondják, hogy a hosszan tartó használat minden bizonnyal a hossz és a szélesség növekedését okozza.

 • Serdülőkorban a bőr hajlamos a gyors regenerálódásra, emiatt könnyen nyúlik.
 • Ha 18 évesen kezdi el használni a pumpát, akkor a pénisz 2-3 cm-rel nagyobb lesz, óvatosan használja a készüléket, sérülések minden ötödik esetben jelentkeznek.

Masszázsok és gyakorlatok

péniszmasszázs a bővítéshez

Egy tinédzser nemi szerve edzés segítségével megnagyobbítható. A pénisz rendszeres nyújtása 3-5 cm-es meghosszabbodást eredményez, ha erekció közben minden nap masszírozza a pénisz, az eredmény egy hónapon belül észrevehető lesz. A mozgás alulról felfelé történik - erősen kell tartania a kezét az alaptól a fejig. A szakértők szerint ez a művelet kissé fájdalmas.

A Jelqing egy ősi technológia, amely lehetővé teszi a pénisz hosszának növelését. A pénisz súlyokkal történő húzását minden nap 40-65 percig kell végezni. Ha kevesebb időt töltesz, akkor nem lesz eredmény.

 • A gyakorlatot olyan tagon végezzük, amely nem izgatott állapotban van.
 • Ha a szerv túlterhelt, akkor problémák léphetnek fel a szövetek vagy az erek szakadásával. Fiatal korban a sérülések a tapasztalatlanság és a túlzott feszültség miatt következnek be.

De mi a helyzet a műtétekkel?

A sebészeti magánklinikák egyre gyakrabban hirdetnek szolgáltatásokat a pénisz gyors növelésére. Természetesen a tinédzsereknek biztonságos módszereket kell választaniuk a szervkorrekcióhoz - hosszabbító és masszázs.

Sebészeti beavatkozást nem végeznek olyan srácok esetében, akik nem szenvednek olyan patológiákban és nyilvánvaló hibákban, amelyek bonyolult szikével végzett manipulációt igényelnek.Még a szülők kérésére sem végeznek ilyen műveleteket kizárólag a beteg kérésére. Az orvos részletesen elmondja, mi a norma, és hány centiméter van egy tinédzser normál nemi szervében.

pénisznövelő tabletták

Azt is tanácsolhatja a srácoknak, hogy vegyenek be vitaminokat és figyeljék a táplálkozást. A rossz szokásokkal való visszaélés biztos út a rossz egészséghez és a kisebb péniszhez. A szülőknek minden lehetséges módon támogatniuk kell a gyermeket a súlyos problémák megelőzése érdekében. Sürgősen forduljon szakemberhez, ha a pénisz nem nő, és a következő tünetek jelennek meg:

 • a srácnak keskeny válla és széles medencéje van;
 • a fiúnak nincs erekciója;
 • egy tinédzser elhízott;
 • a herék kicsik.

Ha gondosan figyelemmel kíséri egészségét, és nem fél orvoshoz fordulni, számos olyan hibát kijavíthat, amelyeket pontosan serdülőkorban észlelnek. Egy kis pénisz serdülőkorban nem ad okot a pánikra, lehetséges, hogy genetika, vagy még nem jött el az ideje, hogy barátokat ámulatba ejtsünk egy "haver" méreteivel és szexuális kizsákmányolásokról szóló történetekkel.