Használati útmutató Gigant

Utasítások a Gigant termék használatához

hogyan kell használni a Gigant gélt a péniszének megnövelésére

A gél helyes használatának leírása az utasításokban található. Ügyeljen arra, hogy mindent az utasításoknak megfelelően tegyen, így garantáltan hatékony pénisznövekedést kap. A magyarországi orvosok pénisznagyobbító gélt írnak fel. A kenőcs javítja a vérkeringést és megakadályozza az impotencia kellemetlen jeleit.

Hogyan kell használni az eszközt?

A gélt enyhe mozdulatokkal viszik fel a felálló péniszre. A géllel végzett masszázs után következetesen +1 cm-t kap a pénisz hosszáig. A legjobb eredmény elérése érdekében a gélt 30 perccel a szex megkezdése előtt alkalmazza. A rendszeres használat első hónapjában a péniszed 2 cm hosszú és 1 cm átmérőjű lesz.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Mivel a Gigant gélben csak természetes anyagok vannak jelen, ezért csak személyes intolerancia esetén ellenjavallt használni. Azok a fiatal srácok, akik még nem töltötték be a 18. életévüket, szintén nem használhatják a gélt. Az utasításokban feltüntetett dózisok betartása esetén nem jelennek meg mellékjelek. A napi koncentráció növekedése túladagoláshoz vezethet, amelyet a következők kísérnek:

  • migrén,
  • hányinger,
  • dyspepsia,
  • az általános állapot romlása,
  • allergiás reakció.

65 év feletti férfiaknak, akik úgy döntöttek, hogy a pénisz megnagyobbodásához Gigant gélt alkalmaznak, orvoshoz kell fordulniuk.

Fontos információk! A pénisznagyobbító gél együttes alkalmazása kis adag alkohollal megengedett, és nem okoz mellékhatások kockázatát.