Vélemények erről: Gigant

 • Milán
  40 év után észrevettem, hogy már nem adok előnyt az ágyban. Azt hiszem, ez részben annak köszönhető, hogy elégedetlen vagyok a péniszem méretével és összetett. Gigant gélt találtam az interneten. Megrendeltem a weboldalon. Csak egy merevedést akartam helyreállítani, de a péniszemet is sikerült megnagyobbítanom. Az erekció az első napon normalizálódott, és egy hét múlva 2 cm-es növekedést mértem.
  Gigant
 • Nóra
  A férjemmel 10 éve vagyunk házasok. 50 éves. Nemrégiben kezdett el szexelni, és méltóságának nagysága nem igazán elégített meg. Úgy döntöttem, hogy megrendelem a Gigant gélt az interneten, a gyártó hivatalos honlapján. Magam fizettem érte, a postára érkezett a szállítás. A gél nagyon segített. A férjem egy hétig használta, a pénisz nagyobb és keményebb lett.
  Gigant
 • Levente
  Nem volt túl nagy péniszem - 16 centiméter, és észrevettem, hogy ez nem elég a barátnőmnek. Emiatt komplexusaim kezdtek lenni, és emellett problémák merültek fel az erekcióval kapcsolatban. Az orvos a Gigant gélt javasolta, online megrendeltem. 2-3 nap múlva az erekció visszatért, és egy hét múlva észrevettem, hogy barátom legalább egy centiméter hosszúságot adott hozzá!
  Gigant
 • Anna
  5 évig járok egy sráccal. Pénise nem túl nagy, ezért a libidóval kapcsolatos problémák is elkezdődtek. Kiderült, hogy a munkahelyi stressz miatt a srác teljesen elveszítette merevedését. Elmentünk orvoshoz, ő javasolta a Gigant gélt. A gyártó honlapján megrendeltük és elkezdtük használni. 4 nap elteltével a srác pénisze nagyobb lett, és erekció jelent meg.
  Gigant
 • Hanna
  Mindig félénk voltam a szex miatt egy kis pénisz miatt, és végül problémákat okoztam a potenciával. Barátaim Gigant gélt tanácsoltak a pénisz növekedése és hatékonysága érdekében. A gyártó hivatalos weboldalán rendeltem. Az erekció pár nap múlva jobb lett, és egy hét múlva szép bónusz volt - a pénisz vastagabbá és hosszabbá vált.
  Gigant
Felhasználói értékelés Gigant
4.9
11